Адреса: 61153, м. Харків, пр. Ювілейний, 52-А

МІС

dorado

***

Консультативно-діагностичний та лікувально-реабілітаційний центр для дітей, підлітків та молодих дорослих із ревматичними захворюваннями

(Центр дитячої ревматології)

Візит консультантів до м. Маріуполя - 30.08.2017 р.

Ревматология

В рамках роботи консультативно-діагностичного та лікувально-реабілітаційного центру для дітей, підлітків та молодих дорослих із ревматичними захворюваннями Інституту здійснюються консультативні огляди дітей різних областей України. Метою цих заходів є надання консультативної допомоги дитячим спеціалістам, які є головними у своєму регіоні, – обласним та міським дитячим кардіоревматологам. Відбуваються консультативні огляди тяжких в діагностичному і терапевтичному плані та з несприятливим прогнозом хворих на найбільш поширені ревматичні захворювання у дітей – системний червоний вовчак, системні васкуліти, дерматоміозит, системний та вогнищевий склероз.

 

Консультация ревматологов Богмат и Шевченко_4Консультация ревматологов Богмат и Шевченко

Консультация ревматологов Богмат и Шевченко_5Консультация ревматологов Богмат и Шевченко_2

Консультация ревматологов Богмат и Шевченко_3

У рамках виконання Наказу МОЗ № 832 від 22.10.2012 року «Уніфікований клінічний протокол медичної допомоги дітям, хворим на ювенільний ідіопатичний артрит» проводяться лікарські консиліуми за участю провідних спеціалістів ДУ «ІОЗДП НАМН України» щодо використання висококоштовної терапії імунобіологічними базисними препаратами у ході урядової програми забезпечення медичною допомогою дітей із орфанними захворюваннями. Усім дітям проводиться клінічне обстеження і обов’язкове ультразвукове дослідження суглобів, на підставі чого спільно із спеціалістом регіону визначається подальша тактика лікування і спостереження таких хворих.

Останній візит в регіони був до міської лікарні м. Маріуполя, де працює обласний спеціаліст дитячий кардіоревматолог Вайзер Н.В.

Керівником відділення ДУ «ІОЗДП НАМН» проф. Богмат Л.Ф. та провідним науковим співробітником Інституту д. мед. наук Шевченко Н.С. проконсультовано понад 30 хворих з одночасним проведенням майстер-класу з УЗД суглобів.

За словами головного лікаря Лазаренко О.В. такі спільні консультативні огляди є дуже корисними для лікарів і необхідними для дотримання високого рівня надання спеціалізованої допомоги хворим дітям кардіоревматологічного профілю Донецького регіону.

 
e-max.it: your social media marketing partner