Адреса: 61153, м. Харків, пр. Ювілейний, 52-А

МІС

dorado

Консультативно-діагностичний та лікувально-реабілітаційний центр для дітей, підлітків та молодих дорослих із ревматичними захворюваннями

Продовжується робота Центру дитячої ревматології. За 2018 рік проведено 11 робочих семінарів із консультаціями хворих на ювенільний артрит та інші ревматологічні захворювання у різних містах України: Маріуполь, Полтава, Сєверодонецьк, Суми, Черкаси, Чернігів, Житомир, Кропивницький, Одеса, Миколаїв, Херсон.

В новому 2019 році співпраця з дитячими кардіоревматологами продовжилась у м. Маріуполі (14 березня), м. Запоріжжі (15 березня) та м. Дніпрі (16 березня), де на базі обласних дитячих лікарень були проведені робочі семінари з питань діагностики та лікування найважчих ревматологічних захворювань у дітей: системний артрит, синдром активації макрофагів, системний червоний вовчак, склеродермія та ювенільний артрит.

Окремо проводився майстер-клас з ультразвукової діагностики суглобових змін запального ґенезу для спеціалістів променевої діагностики, які працюють з даними пацієнтами.

003

001

002

004

Співробітники інституту і Центру дитячої ревматології висловлюють подяку обласним спеціалістам з дитячої кардіоревматології Вайзер Н.В., Антишиній Л.Ф. та Баралей Т.В. за організацію роботи семінару. Завдяки бездоганній підготовці було проконсультовано та проведено УЗД суглобів 106 хворих дітей.

Сподіваємось, що такі професійні зустрічі були надзвичайно корисними як пацієнтам, так і лікарям.

e-max.it: your social media marketing partner