Адреса: 61153, м. Харків, пр. Ювілейний, 52-А

МІС

dorado

There are no translations available.

***

3 института

14-15 листопада пройшла науково-практична конференція з міжнародною участю
«Актуальні питання фізіології, патології та організації медичного забезпечення дітей шкільного віку та підлітків.
Прогнозування формування хронічної соматичної та психічної патології»
,

Учасники конференції, які представляли провідні медичні наукові інститути України та гості з країн Європейського Союзу, мали змогу відвідати пленарні засідання присвячені актуальним питанням збереження здоров’я дітей, медико-профілактичним заходам формування здоров’ясприятливого середовища українських школярів. На форумі були присутні 221 делегат з 6 областей України (Харківська, Дніпропетровська, Донецька, Запорізська, Київська, Полтавська) та Бельгії. В їх числі: 4 організатори охорони здоров'я/головні спеціалісти; 96 педіатрів, підліткових та сімейних лікарів; 50 медичних сестер закладів загальної середньої освіти; 71 науковець/викладач.
Окрім виступів та стендових доповідей, у другий день роботи науково-практичної конференції слухачам конференції було проведено майстер-класи співробітниками Інституту.

По завершенню роботи науково-практичної конференції з міжнародною участю «Актуальні питання фізіології, патології та організації медичного забезпечення дітей шкільного віку та підлітків. Прогнозування формування хронічної соматичної та психічної патології» була прийнята РЕЗОЛЮЦІЯ (завантажити) про пріоритетність у галузі охорони здоров’я дітей шкільного віку подальших досліджень щодо визначення стану здоров’я та факторів його формування в учнівської молоді, розробку шляхів її оздоровлення в умовах навчальних закладів.

Матеріали конференції видані у форматі тез та статей в українському міжвідомчому збірнику«ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я ДІТЕЙ ТА ПІДЛІТКІВ» № 2, 2019 (ISSN: 2519-2132 Online, 0369-8041 Print).

cover ozdp 2 2019 02

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

(0572) 62-31-27

e-max.it: your social media marketing partner