Адреса: 61153, м. Харків, пр. Ювілейний, 52-А

Дитячий алкоголізм

Давно вже не секрет, що алкоголізм є однією з найважливіших проблем, що хвилюють суспільство. Кожен третій громадянин вважає її однією з проблем, що заважають нормально жити. Незважаючи на це, країна як пила, так і продовжує вживати алкоголь у величезних дозах.

e-max.it: your social media marketing partner

Подробнее...

АЛКОГОЛЬ, тютюну, НАРКОТИКИ - ТЕПЕР ЦЕ НЕ МОДНО!

КРУТО - БУТИ СИЛЬНИМ І ЗДОРОВИМ!

ПИТИ І КУРИТИ НЕ КОРИСНО! МИ ДОПОМОЖЕМО ВАМ ЗРОЗУМІТИ ЦЕ!

Доведено, що "пасивне" куріння шкідливе для дитячого організму!

Те, що куріння шкідливе, відоме кожному. Багато хто знає також і про шкоду «пасивного куріння». Однак тепер з'явилися незаперечні наукові дані щодо правомірності подібного підходу..

Так, вчені Університету Ноттінгема довели, що за так званого «пасивного куріння» у дітей посилюється ризик появи менінгіту в агресивній формі, повідомляє РИА Новости. Цей тип захворювання найбільш небезпечний. Впливаючи на легені, суглоби і кров'яні тільця в молодому організмі, подібне інфекційне захворювання може навіть призвести до смерті (у 20% випадків). При цьому велика кількість людей, які пережили захворювання, переживають серйозні пошкодження здоров'я в області неврології, а також виявляють ряд поведінкових порушень..

У ході низки досліджень фахівці дійшли висновку, що дим тютюну підвищує ризик найбільш небезпечної, інвазивної форми менінгококу. Небезпека збільшується у дітей до п'яти років, а для плода під час вагітності вона потроюється. Як сказав керівник дослідження Рейчел Мюррей, лише в одній Великій Британії понад 630 дітей на рік заражаються менінгококом в агресивній формі через пасивне куріння. На жаль, як саме дим впливає на збільшення захворюваності, досі не встановлено.

За матеріалами Інтернет-видання "МедВести"

Ось так роблять цигарки!

Вся правда о табаке

Щороку через куріння близько 270 тис. людей хворіють на ту чи іншу форму раку, повідомили європейські дослідники..

У ході багаторічного дослідження вчені спостерігали за станом здоров'я 440 тис. жителів 10 країн Європи. На момент початку експерименту ніхто з учасників не хворів на рак. Через 11 років у 14 563 курців було діагностовано ту чи іншу форму раку, причиною розвитку якої була наявність шкідливої звички.
Найчастіше у курців розвивалися колоректальний рак, рак легень, рак сечового міхура.
Експерти підрахували, що загалом ризик захворіти на рак у курців в 2,6 разу вище, а у колишніх курців – в 1,5 рази вище, чим у людей, які не палять.

За матеріалами http://www.medicinform.net/

e-max.it: your social media marketing partner